Over ons

Stichting Emoties is op 19 juli 2013 opgericht en heeft tot doel het verwerven, beheren, en toewijzen van financiële of materiële middelen aan mensen die lijden aan de ziekte kanker en woonachtig zijn in één van de dorpen binnen de gemeente Woensdrecht. 

Met deze middelen willen wij een wens van deze mensen vervullen. Dat doen we door te zorgen dat hij of zij zijn of haar ziekte even kan vergeten. Dat hij geen tijd heeft om er aan te denken, omdat hij druk is met genieten. Gewoon, ongecompliceerd en zorgeloos plezier hebben in het leven. 

Stichting Emoties is afhankelijk van donaties van andere organisaties en mensen die de Stichting en haar activiteiten een warm hart toedragen. De Stichting heeft de ANBI status verkregen. 

Stichting Emoties ontvangt een verzoek van bijvoorbeeld familie, kennissen of buurtbewoners, waarna een kennismakingsbezoek wordt gebracht aan de betrokken persoon en de mogelijkheden worden besproken. De betrokkene regelt vervolgens zelf zijn wens en Stichting Emoties verzorgt de financiële ondersteuning tot een bepaald maximum bedrag. Discretie en integriteit staan daarbij voor ons voorop.

Stichting Emoties.  Achterste rij v.l.n.r. Marleen Spaapen, Loes Kools en Arno van Loon.  Voorste rij v.l.n.r. Cor van de Korput en Nellie Moerkens Foto: ©Zuidwestkrant