Nieuws

Centrum Fit in Hoogerheide organiseerde op 21 juni 2015 de eerste Run-Bike-Run wedstrijd van Hoogerheide. Centrum Fit vindt het belangrijk om lokale initiatieven te ondersteunen. Iedere deelnemer steunt met zijn inschrijving Stichting Emoties.  Het idee om een Run-Bike-Run wedstrijd te organiseren is aangewakkerd tijdens de crossduathlon van Etten-Leur in januari in 2015. Als fysiotherapeuten ondersteunen wij dit evenement en proeven we jaarlijks de sfeer. Dit geweldige evenement kent een enthousiasme en sportiviteit wat aanstekelijk heeft gewerkt. “Dit willen we ook in Hoogerheide” dachten Nardie van Ginneken en Eline de Lange.

Stichting Emoties doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne in 2015. Stem van 2 t/m 14 april op Stichting Emoties en help de mensen met kanker in de gemeente Woensdrecht.

Op 5 maart 2015 kreeg Stichting Emoties € 2.500 uit het Coöperatiefonds van de Rabobank.  

Op 9 juni 2014 deed de Roparun de dorpen Putte, Ossendrecht en Hoogerheide weer aan. Een warm welkom voor alle teams als begin van de laatste kilometers richting Rotterdam.

Op 28 april 2014 heeft Stichting Emoties € 13.118 mogen ontvangen van het Comité Doorkomst Roparun Ossendrecht. Deze bijdrage hebben zij kunnen doen uit de opbrengsten als Roparunnerstad 2013 waarbij Ossendrecht de 2e plaats had gewonnen. De kinderen in Ossendrecht hebben € 618 bij elkaar gebracht tijdens een sponsorloop.

© 2020 Stichting Emoties